Iedere vereniging kiest jaarlijks zijn nieuwe Hoogheid of in het geval van een Prinsenpaar, Hoogheden. Zij zijn het boegbeeld van de betreffende vereniging en gaan voorop in de polonaise.

De Prins of Prinses wordt met alle egards behandeld en tijdens elke conversatie met u aangesproken. De aanspreektitel luidt Zijne Doorluchtige Hoogheid of in geval van een prinses met Hare Doorluchtige Hoogheid.

U weet het.... Carnaval is de wereld op zijn kop en met alles wordt de draak gestoken.

• Doorzak2019

• sep2018 450
  • Jeugd ol2019
  • Jeugd SEP2016-1