Kaartverkoop

De ticketservice Dellufscarnaval is een initiatief van de DCV en biedt u als carnavalist, feestvierder de mogelijkheid om toegangskaarten voor diverse evenementen die door de verenigingen in het Kabbelgat worden georganiseerd te bestellen.

Direct van achter uw pc direct online boeken en betalen. De kaarten worden thuisbezorgd per koerier.

Let op de diverse vroegboek kortingen!!!

Klik hier om naar de ticketservice te gaan.

Opwarmavond  8 februari 2020

FB campagne webshop2020 starsHet carnavalseizoen is weer begonnen en diverse verenigingen hebben weer enorme feesten georganiseerd.

De opwarmavond 2020 vindt plaats op 8 februari in Sporthal Kerkpolder. Dit is het feest der feesten in het Kabbelgat. Ook dit jaar zal de Sporthal Kerkpolder weer uit zijn voegen barsten. Er zullen diverse optredens van artiesten plaatsvinden.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Vieze Jack van de Partij is, samen met zijn sexy danseressen. Hij is onder meer bekend van de krakers De Jack Express, Brandweerman Jack, Stuntpiloot Jack e.v.a

Wij hoeven u niet te overtuigen dat je dit niet wil missen.

En we hebben nog een klapper. Om de spanning een beetje te bewaren maken wij die pas eind januari bekend.

Kortom alles is in huis om dit feest weer een knaller te laten worden. Het dak gaat er weer van af in Sporthal Kerkpolder op de Kerkpolderweg 10 in Delft. Aanvang 20.30 u. Zaal open om 19:30 uur.

Toegang v.a. 16 jaar. Carnavalskleding en garderobe verplicht!  Om legitimatie kan worden gevraagd Onder 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

De kaarten vliegen de deur uit. Zorg dat u er snel bij bent, want op = op!  Kaarten beschikbaar via de Ticketservice .

Bestel gelijk uw muntenvoucher mee. Niet meer wachten op munten, maar direct beginnen met feesten.

Tot 8 februari 2020

Dit feest wil jij toch niet missen?  Bestel dan nu voor het te laat is!

Klik hier om online uw kaarten te bestellen.

Kaarten kosten € 15,- en zijn vanaf NU verkrijgbaar bij de officiële verkooppunten:

Lunchbar Leuk, Burgwal 22, 2611 GJ Delft

Om alvast in de stemmming te komen luister je online naar Radio Kabbelgat. Direct te beluisteren op www.radiokabbelgat.nl