Kaartverkoop

De ticketservice Dellufscarnaval is een initiatief van de DCV en biedt u als carnavalist, feestvierder de mogelijkheid om toegangskaarten voor diverse evenementen die door de verenigingen in het Kabbelgat worden georganiseerd te bestellen.

Direct van achter uw pc direct online boeken en betalen. De kaarten worden thuisbezorgd per koerier.

Let op de diverse vroegboek kortingen!!!

Klik hier om naar de ticketservice te gaan.

Opwarmavond  16 februari 2019 kaartverkoop gestart

Lamme Frans Promo Radio Kabbelgat Opwarmavond 2019Het carnavalseizoen is weer begonnen en diverse verenigingen hebben weer enorme feesten georganiseerd.

De opwarmavond 2019 vindt plaats op 16 februari in Sporthal Kerkpolder. Dit is het feest der feesten in het Kabbelgat. Ook dit jaar zal de Sporthal Kerkpolder weer uit zijn voegen barsten. Er zullen diverse optredens van artiesten plaatsvinden.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Lamme Frans van de Partij is. Hij is ondermeer bekend van de krakers FEEST! , Wakker met een biertje in mijn Hand, Zo dronken  en Alles moet op. Wij hoeven u niet te overtuigen dat je dit niet wil missen.

De volgende artiest zal aan het einde van de week bekend worden gemaakt.

De kaarten vliegen de deur uit. Zorg dat u er snel bij bent, want op = op!  Kaarten beschikbaar via de Ticketservice .

Tot 16 februari 2019

Dit feest wil jij toch niet missen?  Bestel dan nu voor het te laat is!

Klik hier om online uw kaarten te bestellen.

Kaarten kosten € 15,- en zijn vanaf NU verkrijgbaar bij de officiële verkooppunten:
Feestartikelenhuis Funny's
Profile van der Plank & Dartshop

Om alvast in de stemmming te komen luister je online naar Radio Kabbelgat. Direct te beluisteren op www.radiokabbelgat.nl