Even voorstellen. 

voorstellen

 

Beste Kabbelaars,

Wij als  Stadsprinsenpaar en de trotse bewoners van het 'Kabbelgat', seizoen 2023-2024 stellen ons graag aan u voor :

Ray en Cynthia van Raavens, in het dagelijks staan we aan de serieuze kant van het leven als eigenaren van het Uitvaart Diensten Centrum Delft., waarvan het logo verwijst naar de vleugels van een vlinder, en de vleugels van de engelen die over ons waken.

Als trotse ouders van prachtige kinderen brengen we liefde voor het gezinsleven en de gemeenschap naar het 'Kabbelgat'.

Ik, Ray heb jarenlang de muzikale tonen laten klinken bij Muziekmakerij ‘t Zootje maar heb nu de trommelstok overgedragen aan onze getalenteerde muzikale zoon Tino.

Verder heb ik een speciale band met Noorwegen, wat als een tweede thuisland voelt.

Als een enthousiaste visser, hou ik  van de rust en natuurpracht die dit land te bieden heeft, naast mijn serieuze werkzaamheden.

Ik, Cynthia, aan de andere kant, ben een grote dierenvriend met een diepe liefde voor onze harige en gevederde vrienden en geniet ik in mijn vrije tijd van heerlijke wandelingen in de natuur. Mijn liefde voor de buitenlucht en de schoonheid van wandelingen straalt door in mijn betrokkenheid bij de gemeenschap.

Samen omarmen we al jaren met volle overgave de carnavalssfeer. Het blauwe carnavalsbloed stroomt al vele jaren door onze aderen.

Als Zijne Doorluchtige Hoogheid Stadsprins Ray de 1e Kabbelaar de 46e en Hare Doorluchtige Hoogheid Stadsprinses Cynthia de 1e Kabbelaar de 46e, nemen we je mee op een betoverende reis vol vreugde en festiviteiten tijdens de Delftse CarnavalsViering.

Met onze toewijding aan de gemeenschap en passie voor het vieren van het leven, zullen we een ieder inspireren om te vliegen naar nieuwe hoogten van plezier en saamhorigheid. Sluit je bij ons aan en ontdek de magie van carnaval, terwijl je samen de horizon verkent, want in het Kabbelgat geven we allemaal graag onze vleugels de ruimte om te fladderen.

Of je nu jong bent of de wijsheid van leeftijd met je meedraagt, in het Kabbelgat vind je gezamenlijk een bruisende mix van generaties die samen plezier beleven, de polonaise dansen en de tradities van carnaval in ere houden. Bij ons draait alles om vereniging, ongeacht je leeftijd, je afkomst, maar gewoon wie je bent.

Beleef de carnaval in al zijn glorie! Met elkaar vieren we de feesten en 4 dagen carnaval in de dweilcafés met de klanken van de dweilorkesten, die zorgen voor de vrolijke noot tijdens de festiviteiten.

Ons motto is: Carnaval geeft je vleugels

Thema2023 24

Laten we met elkaar  samen zweven, , in een sfeer van verbondenheid door met elkaar te lachen, dansen en de liefde te delen.