Even voorstellen.

Astrid545Hier ben ik dan, zeer vereerd en trots om Stadsprinses te mogen zijn van het mooie en altijd gezellige Kabbelgat.

In het buitencarnavaleske Delftse leven ben ik gewoon Astrid Dijksman. Getrouwd met Eduard Schomaker en een trotse Bonus moeder en oma van 3 kinderen, 4 kleinkinderen en een schoonzoon.
Ik ben werkzaam bij de TU Delft als projectmedewerker waar ik de financiële administratie en de afhandeling van onderzoeksprojecten verzorg.

Ik vier van kind af aan al carnaval in het kabbelgat, maar ook in Oeteldonk en het Krabbegat. Mijn vader zat in de Raad van Elf van de carnavalsvereniging “Prometheus” (van de TU Delft) en hij is Prins geweest bij de carnavalsvereniging van de voetbalclub Delfia. Het carnaval is mij dus eigenlijk met de paplepel ingegoten. Verder zijn Eduard en ik prinsenpaar bij Goud van Oud geweest en Eduard Stadsprins in het Kabbelgat, waar ik ook zeer leuke herinneringen aan heb.

Ik heb er ontzettend veel zin in om er dit jaar samen met alle Kabbelaars een superfeest van te maken.

Mijn motto is “Laten we proosten” en ik hoop dan ook zoveel mogelijk kabbelaars te mogen begroeten om te proosten op een gezellig en uitbundig carnavalsfestijn.

Tot zeer binnenkort in het Kabbelgat.

H.D.H. Stadsprinses Astrid de 1e Kabbelaar de 43e