Uitslagen optocht 2018

Het werkelijk schitterende weer hielp mee om de optocht nog meer kleur te geven.

Klik hier voor de uitslagen

 

 

Uitslagen optocht 2017

Maandenlange voorbereidingen van wagenbouwers en loopgroepen konden eindelijk getoond aan het Delftse publiek. De verwachtingen waren hoog gespannen. Niuewe route en andere indeling op de Markt moesten het carnaval een extra boost geven.

Klik hier voor de uitslagen  

 

Uitslagen optocht 2016

Ondanks de dreiging van slecht weer, viel het uiteindelijk nog mee. Alle carnavalisten weer bedankt voor jullie inzet.

Download hier de uitslag

 

Uitslagen optocht 2015

Na een geweldige optocht met ondersteuning van Radio Kabbelgat waardoor de geweldige CarnavalsRemix van Disco Rainbow gezamelijk ten gehore werd gebracht, toonden alle deelnemers aan het publiek hun outfits, acts en wagens aan het Delfts Publiek. De prettige samenwerking met de gemeente Delft heeft als resultaat gehad dat de route kon worden verlengd.

Een compliment naar de deelnemers en de begeleiders is zeker op zijn plaats. De stoet heeft zich meer dan voorbeeldig gedragen. Op maandagmiddag werd met spanning uitgekeken naar de prijsuitreiking in de residentie van de Rooie Rijers.

Klik hier voor de uitslagenlijst.

 

Uitslagen optocht 2014

Na een geweldige optocht, waar alle deelnemers aan het publiek hun outfits, acts en wagens hebben getoond, werd er tot maandagmiddag met spanning uitgekeken naar de prijsuitreiking in de residentie van Goud van Oud.

Klik hier om alle winnaars te bekijken.

Klik hier, om nog eenmaal alle deelnemers te bekijken. (De muziek moet u er zelf bij bedenken)

De winnaar van de Publieksprijs 2014, met wel 27% van de stemmen, is de Maurice Matherlinckschool geworden, op de voet gevolgd door de dames van KIHEN (26.95%), wat staat voor kabbelaar in hart en nieren.

MM Schoolwinnaar publieksprijs 2014