Nieuwe Grootvorst stelt zich voor.

 

Ik stel mij even aan u voor, mijn naam is André de Haan. Geboren op 25 september 1959 te Delft. Grootvorst der Stichting Delftse Carnaval Viering. Het carnaval zit mij in het bloed, het is fijn om samen feest te maken. Als Grootvorst van de Stichting DCV hoop ik dat het carnaval binnen de stad Delft een feest voor iedereen mag zijn. Dat ik de hoogheden mag begroeten en begeleiden, dat ik hen voor mag gaan in de polonaise en hun spreekbuis mag zijn. Ik ben een voorstander van Samen nooit Alleen en met de Handen Ineen.

 

Als we terug kijken naar de geweldige feesten, de mooie Prinsen en Prinsessen en de optochten, 4 dagen samen Delft veranderen in het KABBELGAT. Jong, oud en mensen met een beperking, voor iedereen is er een plekje binnen het carnaval. Ieder op zijn eigen manier maar samen voor dat ene doel GEZELLIGHEID.

Ik denk dat we uit mogen kijken naar de volgende feesten, de optochten en alle andere activiteiten die er gaan komen. Let op de aankondigingen. Natuurlijk is er plaats in de optocht voor scholen, studentenverenigingen of groeperingen. Meld u gewoon aan bij de optocht commissie dan maken we er een bonte stoet van met zijn allen.

De Kabbelkrant is terug. Geweldig, een papieren versie maar ook op internet te zien. Wilt u ook in deze krant adverteren, laat het ons weten via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vele verenigingen binnen en buiten de stadsgrenzen vieren carnaval in clubverband. Mocht u dit een keer willen meemaken, meld u dan aan als  lid of vraag een uitnodiging voor één van de feesten. Soms kan je ook een kaartje kopen, gewoon doen. Je moet het hebben mee gemaakt om er een oordeel over te kunnen geven. Maar een waarschuwing: als je er eenmaal mee besmet bent kom je er niet meer van los. Zoveel plezier, zo veel lachende gezichten, dansen, zingen en polonaise.

Een drankje, even weg, geen werk, geen verplichtingen, gewoon even uit je bol. De Stichting Delftse Carnaval Viering wil met haar bestuur en alle vrijwilligers gaan voor een feest dat zijn weerga niet kent. Een grote happening op de markt, op carnavalszaterdag veel leuk vertier voor jong en oud.

Zorg dat u er bij bent, dit wilt u niet missen. En als we dan dinsdagavond de sleutel terug geven aan Mevr. van Bijsterveldt, onze Burgemeester met de mededeling: Het waren weer 4 geweldige dagen. Groot feest in het Kabbelgat. En als we allemaal moe maar voldaan weer aan het werk gaan  kunnen we de dagen gaan afstrepen naar het volgende carnaval.

Ik hoop u allen, als Grootvorst der Stichting DCV, vaak te mogen ontmoeten op welk moment dan ook. Met één doel voor ogen : CARNAVAL IS VOOR EN VAN IEDEREEN

Alaaf , Alaaf , Alaaf

André de Haan

Grootvorst der Stichting Delftse Carnaval Viering