15 december Kerstbal Rooie Rijers

Zaterdag 15 december organiseert carnavalsvereniging de Rooie Rijers, het jaarlijkse kerstbal in de kantine van D.H.C. aan de sportring 2 in Delft.

Dit bal hoort inmiddels bij de tradities in het Kabbelgat en wordt steevast bezocht door kabbelaars die elkaar graag een gezellige kerst willen toewensen en houden van een leuk feestje.

De muzikale omlijsting en entourage zorgen voor een prima kerstsfeer. Een geweldige ambiance om het laatste feestje van het jaar te vieren.

Doorluchtige Hoogheden en Raden komen in ornaat.

Het betreft een normale Carnavalsavond in Kerstsfeer.

Na opkomst zal er op het podium een welkomstwoord gevoerd worden, waarna de grote polonaise een aanvang zal nemen. Ook zal er gelegenheid zijn voor het uitwisselen van onderscheidingen.

Muzikale medewerking op deze avond zal verzorgd worden door Disco Exotica , Blaaskapel De Klinkers en een verassingsoptreden van ???????

Uiteraard zal ook de kerstman onze deur niet voorbij gaan.

Op dit bal zal ook weer de Rooie Rijer van het jaar bekend worden gemaakt.

De aanvang van het feest is 20.00 uur. De  officiele opkomst is om 20.45 uur.

Wij verzoeken aale gastverenigingen om uiterlijk 20:30 uur aanwezig te zijn.  Zij hebben een omkleedruimte en natuurlijk gratis toegang.

Het kerstbal is gratis voor leden van de Rooie Rijers en genodigden.

Voor niet-leden is er een losse kaartverkoop aan de deur.