2  Februari "Kippen"Boerenbal bij cv De Rooie Rijers

gele kippen onesie a

Z.D.H. Prins Jeroen de 2de en H.D.H. Prinses Femke de 1e,  Rooie Rijer 51 e mogen u namens het Bestuur en Podiumgroep uitnodigen om op zaterdag 2 februari hun jaarlijkse, super gezellige BOERENBAL mee te vieren. De muziek wordt verzorgd door Blaaskapel "De Klinkers" en Disco "Exotica".

Het Boerenbal wordt gevierd in onze Residentie van de v.v. DHC aan de Sportlaan 1 te Delft.

Doorluchtige Hoogheden en Raden komen in ornaat.

Het betreft een normale Carnavalsavond in Boerderijsfeer.

Na opkomst zal er op het podium een welkomstwoord gevoerd worden,waarna de grote polonaise een aanvang zal nemen.

Ook zal er een gelegenheid zijn tot het uitwisselen van onderscheidingen.

De aanvang van ons feest is 20.00 uur. De officiële opkomst is om 20.45 uur. Wij verzoeken al onze gastverenigingen dan ook om uiterlijk 20.30 uur aanwezig te zijn.

Onze genodigden hebben een omkleedruimte en natuurlijk gratis toegang

Leden hebben toegang op vertoon van een geldige ledenpas en er is losse kaartverkoop aan de deur.  TOT ZATERDAG 2 februari !

Vrijdag 4 November St. Maarten met Prins Jason en Prinses Sabine

Jeugd SEP2015Waar: v.v. SEP

Wanneer: Vrijdag 4 November 2016

Tijd: 17.30 -20.30

Hoe: verkleed/verlicht

Wij, Prins Jason en Prinses Sabine, Adjudant Bart en hun raad van elf, willen graag st. Maarten-prinsenbal met jullie vieren. Wij gaan onder begeleiding van de muziek een leuke en spannende lampionnen/lichtjes optocht lopen.

Onderweg worden we verwend met een lekker snoepje. Terug in de kantine breekt het feest direct los!!

Wil jij hier bij zijn???  Meld je dan snel aan. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn ook allemaal welkom.

Graag aanmelden voor zaterdag 29 oktober 2016, zodat er voor iedereen een lichtje is.

Als je het leuk vind mag je zelf een lampion mee nemen om aan je lichtje te hangen. De leukst verlichte jongen en meisje krijgen een leuk prijsje aan het eind van het feest!