29 maart 2019 Halfvastenbal 

Half Vasten bal 2019 web                     

Na 20 dagen vasten en leven zonder feestjes, is het tijd voor een knalparty voor de echte feestneuzen. In Café de Nieuwe Prins, kun je weer lekker uit je bol gaan. Een feestje waar niets moet en alles mag. Entree GRATIS 

Voor de Die-Hard carnavallers het moment om elkaar weer te zien, voor andere feestneuzen een gezellig ongedwongen feest in gewone burgerkleding. Het carnaval is immers voorbij en de feestkleding blijft in de kast, totdat het seizoen weer begint medio oktober 2019.

Dit jaar zal H.D.H. Stadsprinses Astrid de eerste, Kabbelaars de 43ste u ontvangen.

Locatie: Cafe de Nieuwe Prins. Aanvang 20:00 uur. Einde: We zullen wel zien.

Let op: vol is vol en de groene munten van de DCV zijn gewoon geldig. 

Vrijdag 4 November St. Maarten met Prins Jason en Prinses Sabine

Jeugd SEP2015Waar: v.v. SEP

Wanneer: Vrijdag 4 November 2016

Tijd: 17.30 -20.30

Hoe: verkleed/verlicht

Wij, Prins Jason en Prinses Sabine, Adjudant Bart en hun raad van elf, willen graag st. Maarten-prinsenbal met jullie vieren. Wij gaan onder begeleiding van de muziek een leuke en spannende lampionnen/lichtjes optocht lopen.

Onderweg worden we verwend met een lekker snoepje. Terug in de kantine breekt het feest direct los!!

Wil jij hier bij zijn???  Meld je dan snel aan. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn ook allemaal welkom.

Graag aanmelden voor zaterdag 29 oktober 2016, zodat er voor iedereen een lichtje is.

Als je het leuk vind mag je zelf een lampion mee nemen om aan je lichtje te hangen. De leukst verlichte jongen en meisje krijgen een leuk prijsje aan het eind van het feest!

Aanmelden via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.