Kaartverkoop
!

Xrta Kaarten Opwarmavond Delft

EXTRA KAARTEN

Na betaling liggen de kaarten klaar bij op naam de deur. Op vertoon van uw betalingsbewijs krijgt u toegang!

Aan de deur geen verkoop!!

Het Feest van 't Kabbelgat

Aan de deur geen verkoop!!!

Jaarlijks verzorgen alle Delftse carnavalsverenigingen, de OPWARMAVOND. Deze feestavond vindt plaats vlak voor Groot carnaval en zal ook deze editie worden opgeluisterd door topartiesten, kapellen en nog veel meer. Kortom een feest dat u niet mag missen.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Lamme Frans van de Partij is. Hij is onder meer bekend van de krakers FEEST! , Wakker met een biertje in mijn Hand, Zo dronken  en Alles moet op. Wij hoeven u niet te overtuigen dat je dit niet wil missen.

We hebben nog een klapper . Schorre Chef met zijn hit uit 2018 'Ik moet zuipen, "

Kortom alles is in huis om dit feest weer een knaller te laten worden. Het dak gaat er weer van af in Sporthal Kerkpolder op de Kerkpolderweg 10 in Delft. Aanvang 20.30 u. Zaal open om 19:30 uur.

Toegang v.a. 16 jaar. Carnavalskleding en garderobe verplicht!  Om legitimatie kan worden gevraagd Onder 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

Groot Sepneuten Feest 22 februari 2019

Het Dondert en het bliksemt ook in 2019 !

Het lijkt allemaal heel ver weg, maar u weet het, de tijd vliegt!

Het Grote Sepneuten feest op het sportpark Tanthof Zuid, zal weer losbarsten en de drie kantines en kleedkamer 4 weer op hun grondvesten laten schudden.

Het wordt de 21e editie, oei!!  Het thema is dit jaar "BEESTENBOEL"!

Dit geweldige feest biedt voor ieder wat wils. Dit wil je niet missen!!!

Aanvang:20:00 uur Locatie:Sportpark Tanthof Zuid, Henk v. Riessenlaan 2,2626 AB Delft

Toegang v.a. 16 jaar. Legitimatie verplicht!