Kaartverkoop
!

Opwarmavond 27 januari 2018

Kaartverkoop start op 1december !!

Het Feest van 't Kabbelgat 

Jaarlijks verzorgen alle Delftse carnavalsverenigingen, de OPWARMAVOND. Deze feestavond vindt plaats vlak voor Groot carnaval en zal ook deze editie worden opgeluisterd door topartiesten, kapellen en nog veel meer. Kortom een feest dat u niet mag missen.

Een speciaal optreden van  Johnny Gold en the Double DJ's . Boerenkapel de Zwiebels speelt op veler verzoek in de Delft kantine.

Hou de facebookpagina in de gaten voor meer nieuws. https://www.facebook.com/Opwarmavond/

Het dak gaat er weer van af in Sporthal Kerkpolder op de Kerkpolderweg 10 in Delft. Aanvang 20.30 u. Zaal open om 19:30 uur.

Toegang v.a. 16 jaar. Carnavalskleding en garderobe verplicht!  Om legitimatie kan worden gevraagd Onder 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

WEES ER SNEL BIJ WANT OP =OP !

Vooraankodiging Olijkers Groot Carnaval 10 februari 2018

DE ZATERDAGAVOND IN HET KABBELGAT

Voorbereidingen in volle gang.

Het seizoen is nog maar net afgelopen of de Olijkers zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de eerste avond Groot Carnaval.

Ook dit jaar zullen zij kosten noch moeite besparen om weer geweldige artiesten naar de Feesttempel van de Olijkers te halen. Wie een beetje naar Radio Kabbelgat heeft geluisterd, weet welke artiesten erg populair zijn.

De uitstekende ouderwetse Olijkerssfeer was dit seizoen helemaal terug en is iets wat men graag koestert.

Samen met de huisdisco: "Drive-in Rainbow" bekend, van de Opwarmavond zal deze avond weer een Olijkersavond als van ouds worden en velen van ons een stroeve zondagmorgen bezorgen.

De dresscode voor deze avond is carnavalesk.

Locatie:Grand CafĂ©  VerderopWestvest 9, 2611 AX Delft. Grote zaal open vanaf 20:30 u.

Toegang v.a. 16 jaar. Legitimatie verplicht!