Delfts Carnavalsarchief

Met deze site willen we de geschiedenis van ruim 55 jaar Carnaval vieren in Delft (Kabbelgat) als erfgoed vastleggen en bewaren. Het carnaval in Delft is begonnen in 1963 met het oprichten van E.D.C.V. De Olijkers.

Objecten en info gevraagd.

Om er voor te zorgen dat de site www.delftscarnavalsarchief.nl, voor iedere vereniging, blaaskapel en carnavalsliefhebber aantrekkelijk zal zijn, vragen wij aan iedereen die iets kan toevoegen, van onderscheidingen, buttons, foto's en alles wat met carnaval te maken heeft een scan of een digitale foto te maken van de objecten die nog niet zijn opgenomen. Gaarne met vermelding van afkomst, jaartal en eventuele fotograaf en deze aan ons toe te sturen.

Als uw vereniging of blaaskapel nog niet is opgenomen in dit archief dan komt dat, omdat we daar nog geen objecten van hebben. U kunt daar natuurlijk wat aan doen en ons verzoeken uw vereniging op te nemen in het archief.

neem eens een kijkje en klik hier

Logo 1 archief